Hvem er Underverk Regnskap?

Underverk Regnskap er et statsautorisert regnskapsførerselskap, som leverer økonomi- og regnskapstjenester til bedrifter i alle størrelser. Vi holder til på Alnabru i Oslo, men leverer tjenester til selskaper i hele Norge.

Økonomi, regnskap & rådgivning

Vårt mål er å tilby deg det beste innenfor økonomi, regnskap og rådgivning. Vi har høyt fokus på digitale løsninger, oppfølging og faglig presisjon, og gjør alltid vårt beste for å komme frem til løsninger som passer dine behov.

Underverk Regnskap ble startet opp i 2015 som et enkeltmannsforetak, og ble stiftet som et AS i 2021. Vi er et lite regnskapsbyrå i omfang av ansatte, men består av et stort kompetansehus med mye erfaring.

Regnskapsfører i arbeid

Om Atle Mawusi Cudjoe

Atle Mawusi Cudjoe er statsautorisert regnskapsfører, og daglig leder av Underverk Regnskap. Han er utdannet revisor med master i skatterett, med praktisk erfaring tilbake til 2008. Han har jobbet med både regnskap, forretningsutvikling, ledelse i økonomifunksjon, økonomistyring, og har kommersiell erfaring med små og mellomstore selskaper.

“Jeg syns det er gøy å få bli med på reisen og se utviklingen hos selskapene vi jobber med. Dette er noe jeg brenner for, og ønsker derfor å bruke kunnskapen min til å skape verdi hos kundene mine.”

Om Veronika Baraki Roth

Veronika har vært med på reisen til Underverk Regnskap siden 2015, og har på den måten god innsikt i bedriften og dens virke.

Hun har bakgrunn innen bl.a. hr og organisasjonspsykologi, og driver i Underverk Regnskap med enklere bokføring, skatt/MVA, lønn, håndtering av fakturaer og andre administrative oppgaver, samt oppdatering av hjemmesider og markedsføring. På denne måten er Veronika en allsidig ansatt som fungerer som daglig leders støttespiller.

Mennesker som jobber sammen

Vi vet hvor skoen trykker

I tillegg til regnskapsføring, vektlegger vi rådgivning, og den tette kontakten mellom deg og oss. Styrken vår ligger i kunnskapen vi besitter, og den personlige oppfølgingen vi gir deg. Vi bryr oss om deg, og ønsker at du skal lykkes.

Internt leverer vi økonomisk rådgivning, og alt som hører til under den tradisjonelle regnskapsparaplyen. Noen kunder ønsker også bistand av advokat eller revisor, og da har vi samarbeidspartnere å koble deg sammen med. 

Hvorfor velge oss?

Personlig oppfølging

Få kontroll og oversikt over regnskapet 

Få hjelp til å vokse med bedriftsrådgivning 

Vi bryr oss om deg og ønsker at du skal lykkes

Hos oss kan du være trygg på at du blir ivaretatt 

Vi hjelper deg å realiserer drømmene dine 

Ansatte

Atle Mawusi Cudjoe

Daglig leder

Veronika Baraki Roth

Regnskapsmedarbeider

Kontakt oss for en prat

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, veiledning om regnskap eller bedriftsrådgivning.