Våre tjenester

Med vår erfaring og fagkompetanse leverer vi regnskap og rådgivning som skaper verdi. Dette gjør vi gjennom å automatisere og effektivisere regnskapsoppgavene, og veileder deg i valgene du skal ta.

Trenger du en regnskapsfører?

Vi ønsker at du som kunde av oss bruker minimalt med tid på oppgaver knyttet til regnskap. Sammen finner vi en løsning på hvordan vi skal jobbe sammen. Vi har hjulpet bedrifter i mange forskjellige bransjer, og har over flere år spesialisert oss på å hjelpe virksomheter innen teknologi og bygg- og anleggsbransjen.

Trenger du bedriftsrådgivning?

Vi tar på oss oppdrag innen alle bransjer, og er ekstra dyktige på selskaper som driver med teknologi eller håndverkstjenester. Vi leverer tjenester av høy kvalitet, skreddersydd etter dine behov. Vi fungerer som en sparringspartner, og rådgir deg om hva som lønner seg basert på din situasjon og dine mål.

Vi hjelper deg med

Regnskapsanalyser

Driftsanalyser

Prognoser & budsjett

Kalkyler og prisestimater

Økonomistyring

Verdsetting

Bokføring

Omorganisering

Rådgivning

Økonomisystem

Regnskapsføring

Lønn

Fakturering

Årsoppgjør

Mennesker som arbeider sammen

Hva sier kundene om oss?

Kan anbefales!

Vi har jobbet med Underverk og benyttet deres kompetanse i sammenheng med regnskap og årsavslutning, og er meget fornøyd med den kompetanse de besitter. De er rett på sak, og presis i sitt arbeid, samt at deres kunnskap strekker seg lengre enn bare forklaring om den teoretiske biten i et regnskap, skatterelaterte transaksjoner og verdivurdering. Dette gjør at man får et mer helhetlig overblikk over situasjonen.

Fred Kenneth Degerstrøm

Målselv Fjellansby AS

Klar for en uforpliktende prat?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, veiledning om regnskap eller bedriftsrådgivning.